Samenwerking: RT-praktijk de Brandepoort

RT-praktijk de Brandepoort

In 2019 vierde RT-praktijk de Brandepoort haar 10-jarig jubileum. In juni 2020 is RT-praktijk de Brandepoort verhuisd vanuit Geertruidenberg naar Raamsdonksveer en beschikt nu over meerdere praktijkruimtes. Op de nieuwe locatie wordt in samenwerking met andere deskundigen een compleet aanbod voor een brede doelgroep geboden: alles onder één dak. We vullen elkaar fantastisch aan! Het voordeel is ook dat wij, in tegenstelling tot de gevestigde hulpverlening, geen maandenlange wachtlijsten hanteren. Ik ben zeer vereerd om met Wilma Boom samen te gaan werken. Ik ken Wilma al vanaf het moment dat ik mijn eerste leerlinge in mijn praktijk ontving (in 2009).

Ik heb Duitse Taal- en Letterkunde in Nijmegen gestudeerd en heb ook een aantal extra talen als bijvak op de universiteit gevolgd. Tevens heb ik daarna in Rotterdam de opleiding tot Master SEN/ dyslexiespecialist afgerond.

Ik begeleid een heel diverse doelgroep in mijn praktijk: leerlingen van de basisschool, de middelbare school, studenten van het MBO, HBO of de universiteit, maar ook volwassenen die hun Nederlands, Engels, Duits of Frans willen bijspijkeren.

 

 

www.rtpraktijkdebrandepoort.nl

Ingeborg van Gog-Bock

Drs. & Master Special Educational Needs